Over ODO

Het Harmonieorkest bestaat uit ongeveer 50 leden die minimaal op B-niveau kunnen spelen.

Promodo bestaat uit ongeveer 30 (vooral jonge) muzikanten die minimaal een jaar les hebben gehad.

De Odoki’s bestaat uit een klein groepje muzikanten die pas een paar maanden op een instrument spelen, maar die toch al wat samen willen spelen.

De blokfluitgroep bestaat uit 1 of 2 groepjes van ongeveer 5 kinderen die door middel van de blokfluit kennis maken met de (blaas)muziek.

De Oringer Kapel bestaat uit leden van het Harmonieorkest. Met een groepje van ongeveer 20 man spelen zij vrolijke meezingers op bijvoorbeeld feesten en markten.

Muziekvereniging Odo verleent buiten de vereniging zelf ook haar medewerking aan muziekprojecten.
Te denken valt aan scholen en culturele organisaties.

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Muziekvereniging Odo heeft, neem gerust contact op en leg uw vraag of verzoek bij ons neer.