Muziekschool ODO

Muziekschool ODO voor iedereen die op een goed niveau muziek wil leren maken.

Misschien wil je zelf een instrument leren bespelen of heb je ooit muziek gemaakt en wil je dit weer opfrissen?
Wil je kind graag muziek gaan maken? Het is nu mogelijk om bij ODO muzieklessen te volgen.

Wil je een proefles, meld je je aan via het contactformulier.

Wat heeft Muziekschool ODO te bieden?

Hier alle voordelen op een rij:
–  De lessen worden door gediplomeerde ervaren docenten gegeven die al jaren verbonden zijn aan muziekvereniging ODO.
–  Mogelijkheid tot het huren van een muziekinstrument. Dus niet direct zelf een instrument aanschaffen.
–  Je kan gelijk meespelen in een orkest.
–  De meeste lessen worden in ’t Klankholt in Odoorn gegeven.

Hoe werkt het?

Heb je ooit muzieklessen gevolgd en heb je (enige) ervaring met het spelen in een orkest, dan kun je starten in één van onze orkesten.

Als je zelf of je kind de keuze heeft gemaakt in welk instrument de lessen gevolgd gaan worden kun je je opgeven door het inschrijfformulier te downloaden en ingevuld in te leveren bij het secretariaat van Odo of het in te scannen en op te sturen naar info@muziekverenigingodo.nl.
Je kunt elk moment starten, dit wordt in de lesgelden verrekend.
Zodra je een aantal lessen hebt gevolgd kun je in overleg met je muziekdocent starten in het leerlingorkest ‘Odoki’s’. Hier speel je samen met medeleerlingen die ook net zijn gestart met lessen. Op deze manier kun je de nieuw geleerde noten gelijk toepassen.
Na ongeveer een jaar lessen stap je over naar leerlingorkest ‘Promodo’.
Uiteindelijk kun je overstappen naar het Harmonieorkest. Dit orkest speelt muziek van klassiek tot moderne pop in een breed programma. Ook werkt Odo regelmatig samen met andere orkesten of zangers.

Flyer muziekschool

Inschrijfformulier muziekschool

Informatie inzake Minimavoorziening Jeugdcultuurfonds voor ouders/verzorgers.
Hulp nodig bij het invullen?. Neem contact met ons op.